Spring naar de inhoud

PVC Ramen en deuren

Elegant: the ultimate window concept

Ramen en deuren in kunststof stonden altijd al bekend voor hun sterkte en uitstekende prestaties. Qua strakke looks scoorde aluminium echter beter. Daar kwam verandering in toen Deceuninck de Elegant-serie lanceerde. Nooit eerder waren pvc-profielen zo modern en minimalistisch.

In combinatie met de Forthex versterkte kaders is Elegant ThermoFibra de enige goed werkende staalloze raam- en deuroplossing in de markt.

Energiesimulator PVC

Bereken de energie die u bespaart met deze Energie-Simulator.

Winspirator

Wil je te weten komen welke stijl bij je past? En wil je zien hoe bepaalde ramen eruit zouden zien om een woning in die stijl?

usp-colours-1

Een streling voor het oog

Onze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen.

lees meer…

ENERGY_ICON_HIGH

Uitstekende lucht-, water- en windbestendigheid

Elegant ramen zijn van de hoogste kwaliteit en gaan daardoor erg lang mee

lees meer…

BURGLARY_ICON_HIGH

Een veilig gevoel

Elegant ramen zorgen voor extra stevigheid & beveiliging tegen inbraak.

lees meer…

CLEANING_ICON_HIGH

Makkelijk te onderhouden

Elegant ramen hebben weinig onderhoud nodig

lees meer…

RECYCLING_ICON_HIGH

Een ecologische keuze

Al onze ramen zijn 100% recycleerbaar.

lees meer…

QUALITY_ICON_HIGH

Professionele uitvoering

Deceuninck werkt samen met gecertificeerde installateurs

lees meer…

Een streling voor het oog

Onze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, kleuren en afwerkingen. Dankzij het Smart Colours kleurenpakket kan je onze profielen in pvc en aluminium perfect combineren in eenzelfde project.

  • Voor elke stijl een oplossing: modern, tijdloos, klassiek, urban, …
  • Breed kleurengamma met 50 kleuren: alle moderne tinten, warme houtstructuren,…
  • Glanzende en matte afwerking
  • Verborgen afwatering met minimale visuele impact.

Uitstekende lucht-, water- en windbestendigheid

Pvc-profielen hebben de beste thermische isolatiewaarden in de markt en beantwoorden aan alle eisen op het vlak van energie-efficiëntie. Ze zijn ook lucht-, water- en winddicht. In alle weersomstandigheden bieden ze dus steeds het gewenste comfort.

Onze Elegant ramen en deuren zijn een streling voor het oor. Onze diverse glasdiktes zorgen voor een optimaal geluidscomfort in alle omstandigheden.

Een veilig gevoel

De versterkingen in onze ramen en deuren zorgen voor extra stevigheid, maar ook voor extra veiligheid tegen inbrekers. Onze producten voldoen bovendien aan alle wettelijke brandvoorschriften.

Makkelijk te onderhouden

Kunststofprofielen hoef je nooit te vernissen, te schilderen of te behandelen met speciale onderhoudsproducten. Water en een niet-agressief reinigingsproduct volstaan.

Met onze Elegant ramen en deuren kan je levenslang zorgeloos genieten. Onze kunststofprofielen zijn van de hoogste kwaliteit en gaan bijgevolg zeer lang mee. Ze zijn erg sterk, trekken niet krom en rotten niet. En ook vocht en zonlicht tasten de profielen niet aan.

Een ecologische keuze

Al onze kunststofproducten zijn 100% recycleerbaar. Deceuninck is de grootste recycleerder van harde pvc in de Benelux. Het gerecycleerd materiaal wordt opnieuw verwerkt bij de productie van nieuwe kunststofprofielen.

Professionele uitvoering

Deceuninck werkt samen met Preferred Partners voor de productie en de installatie. Al deze vaste partners zijn in het bezit van het gerenommeerde Kiwa-label. Onze Preferred Partners bieden een jarenlange garantie op de gebruikte materialen, kleurvastheid en plaatsing.

ThermoFibra: de ultieme combinatie van technologie en design

ThermoFibra is een unieke technologie die in 2012 werd gelanceerd door Deceuninck. Tot dan toe waren pvc-profielen altijd versterkt met staal, maar bij ThermoFibra worden glasvezels verwerkt in het profiel. Dat biedt twee grote voordelen:

  • Betere isolatiewaarde: door het verdwijnen van de staalversterking verdwijnt ook de koudebrug. In combinatie met de thermische Forthex-versterking in het kader levert dat uitstekende isolatiewaarden op.
  • Slankere profielen: de glasvezels maken profielen sterker dan ooit tevoren, waardoor met minder brede profielen dezelfde prestaties gehaald kunnen worden.