Spring naar de inhoud

Houten ramen en deuren

Ramaco maakt uw kwalitatieve ramen in verschillende duurzame tropische hardhoutsoorten. Met onze hoog technologisch computergestuurde productielijn leveren wij een hoogwaardig raam waar men vroeger enkel kon van dromen.

Wat hierbij reeds heel uniek is, zijn de retro ramen die wij uit een volledige blok massief kunnen frezen, zodat er geen verlijming dient te gebeuren van de retroneus. Hierdoor krijgt u een nog sterker profiel en is er geen waterindringing tussen de profielen onderling mogelijk is. Dit is eveneens mogelijk bij de vleugelneusjes op de opengaande delen. Ramaco is de enige constructeur in België die dit zo kan produceren dank zij het hoog technologisch machinepark.

Wij produceren uw ramen in samenspraak volgens uw wensen en de ideeën van uw architect.

Wenst u een strakke of hedendaagse look ? Ook met houten ramen is dit mogelijk. Het strakke profiel kan zowel van dubbel als driedubbel glas voorzien worden.

Aan de binnenzijde voorzien wij steeds verborgen scharnieren en een rondlopende veiligheidssluiting met sluitplaten van 30mm breed en niet met 24mm.

Maximale lichtinval en hoog technologisch afgewerkte ramen kunnen u moderne look bieden met jarenlange tevredenheid.

On ramen in retrostijl zijn al jaar en dag de enige referentie voor buitenschrijnwerk dat perfect aan de authentieke stijl beantwoordt. Deze uitvoering is ideaal voor zowel het bouwen van een pastoriewoning als het renoveren van een hoevewoning of een herenhuis in de stad.

Aan elk detail van de vormgeving is nagedacht : vormgeving retroneuzen, mastieklijn, steellook, ….

Steellook ramen in houten zijn perfect mogelijk. Ze bieden u een slank profielaanzicht en een maximaal aan licht. Op deze manier geeft u architecturaal een meerwaarde aan uw woning en dit met behoud van een goed isolerend profiel.