Spring naar de inhoud

PVC schuiframen

Zie het groots

Met de Monorail schuifdeur van Deceuninck haalt u de wereld buiten bij u thuis naar binnen. Tegelijkertijd binnen en buiten leven? Het kan met de juiste buitendeur!

Ongeziene prestaties

Onze kwaliteit is onberispelijk. Deceuninck heeft geen enkel detail over het hoofd gezien: onze nauwgezette kwaliteitscontroles leverden ons niet alleen het ISO 14001-certificaat op, maar ook de Technische Goedkeuring van de BUtgb (Belgische Unie voor de technische goedkeuring in de bouw). Deceuninck is dan ook niet voor niets wereldleider in de productie van PVC profielen !

Kiezen voor de PVC-deuren en schuifdeuren van Deceuninck, dat is ook kiezen voor 100 % recycleerbaar en milieuvriendelijk PVC.

Energiesimulator PVC

Bereken de energie die u bespaart met deze Energie-Simulator.

Winspirator

Wil je te weten komen welke stijl bij je past? En wil je zien hoe bepaalde ramen eruit zouden zien om een woning in die stijl?

Stijlvol en licht

Deceuninck schuifdeuren zijn ontworpen als een ode aan de lichtheid: de profielen werden minutieus bestudeerd en het zichtbare oppervlak ervan is herleid tot een minimum.

Zo zijn de schuifdeuren van Deceuninck gemaakt om harmonieus samen te smelten met alle mogelijke architectuurstijlen en types van binnenhuisdecoratie. Ze zijn verkrijgbaar met 2 tot 6 vleugels (met of zonder horren) en in een ruime waaier van ral-kleuren.

U vindt ongetwijfeld de ideale schuifoplossing voor uw interieur. Bovendien werd de uv-bestendigheid uitvoerig getest, zodat u jarenlang kunt genieten van de frisse kleuren. De fijne en elegante profielen bevorderen een optimale lichtinval.

Comfort met een C

U heeft het al begrepen: als u van ruimte, licht en vrijheid houdt, dan zijn de schuifdeuren van Deceuninck de juiste keuze. Ze brengen u comfort en sfeer.

PVC is van nature een uitstekende isolator.

Het schuifraam heeft een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m²K afhankelijk van de beglazing) . In de fabriek voorgemonteerde borstelstrips dragen bij tot een optimale lucht- en waterdichtheid en zorgen ervoor dat u geen weerstand ondervindt wanneer u met de deuren schuift. Ook wat de prijs betreft, bent u bij Deceuninck aan het juiste adres. Onze prijs-kwaliteitsverhouding is onklopbaar!