Spring naar de inhoud

Aluminium schuiframen Hi-Finity

Het slankste profiel voor het meest minimalistische design

Hi-Finity inspireert talloze architecturale hoogstandjes. Dat mag je gerust letterlijk nemen, want ondanks zijn ultraslanke lijn maakt het toch schuiframen tot een hoogte van 4 m mogelijk. Het draagt zowel dubbele als drievoudige beglazing met een glasgewicht van de opengaande vleugel tot 300 kg (750 kg mits automatisatie), meteen goed voor een optimale isolatie.

Die kracht combineert het met zijn minimalistisch design: de profielen worden subtiel weggewerkt in vloer en muren. De aanzichtbreedte van de middenstijl is slechts 40 mm, en de opengaande vleugels hebben geen zichtbaar kader.

Ultraslank en toch krachtig

Wonen in duurzame schoonheid betekent ook wonen in harmonie met je omgeving. Op dat vlak biedt Hi-Finity de ultieme ervaring. Dit innovatieve schuifsysteem van Reynaers Aluminium is zo slank dat alle visuele grenzen verdwijnen en het hele schuifraam wel onzichtbaar lijkt. Herleid tot de pure essentie, maakt Hi-Finity een uitzonderlijk groot glasoppervlak mogelijk. Zodat jij volop geniet van natuurlijk licht, ruimte en openheid.

Automatische bediening

Je kan je schuifraamsysteem ook automatisch en/of vanop afstand bedienen. Met een geautomatiseerd systeem combineer je het ultieme gebruiksgemak met alle andere voordelen van je aluminium profielen.

Bekroond Belgisch design

Dit systeem werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met Belgische designers en materiaalarchitecten en voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnormen. Hi-Finity werd ook bekroond met het Henry van de Velde-label van Design Flanders.

Geïntegreerd, volledig verborgen vliegenraam

Hi-Finity biedt nu nog meer comfort dankzij een nieuw vliegenraam. Als het vliegenraam niet in gebruik is, is het volledig verborgen in het verticale kader. Zo blijft het aantrekkelijke slanke design behouden.

Kleuren en afwerkingen
in lijn met jouw leven

  • Kies uit alle RAL-kleuren
  • Hoogwaardige kleuring door poederlakken en/of anodisatie
  • Poederlakken voor mat of glanzend, Coatex™ of metaalafwerking
  • Anodisatie benadrukt de aluminiumstructuur
  • Langdurige bescherming tegen water en UV
  • Onderhoudsarm & eenvoudig te reinigen