Spring naar de inhoud

MASTERLINE 8 : Uniek bij Ramaco

HET RAAMSYSTEEM VAN DE TOEKOMST

MasterLine 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen.

Deze verschillende isolatieniveaus worden verkregen door de integratie van nieuwe en slimme materialen.

Voor de High Insulation+ (HI+) variant worden innovatieve isolatiestrips ingebouwd waarbij gebruik wordt gemaakt van een lage emissie folie. Door de warmte te reflecteren en vast te houden, wordt de isolatie aldus geoptimaliseerd. Dit is een uniek en revolutioneer systeem in de wereld van de alumiunium raamsystemen.

Comfort op maat

Lucht-, wind-, en waterdichtheid

MasterLine 8 biedt een uitstekende waterdichtheid, geeft een zeer beperkt luchtverlies tot 600Pa luchtdruk bij een uitstekende stabiliteit. Deze ultieme prestaties zijn haalbaar dankzij het algemene concept en een optimale overlapping van de dichtingen tussen kader en vleugel.

Hoge stabiliteit

Naast deze prestaties is de MasterLine 8 perfect geschikt om grote elementen te fabriceren, gebruik makend van smalle maar tevens stevige profielen. Daardoor laat het raamsysteem een maximum aan daglicht en zonnewinsten binnen en komt het tegemoet aan de behoefte van architecten.