Spring naar de inhoud

Gordijngevels

reynaers partner logo

Glasgevel CW50

Voor veel architecten is de gevel bepalend voor het design van het gebouw. Dat is niet de enige functie van een gevel. Die moet namelijk ook voldoen aan de vele technische voorwaarden die het leven en werken in het gebouw vergemakkelijken. Het belang van licht, ventilatie en energiebesparing mogen niet onderschat worden.

Concept Wall 50

CW 50 is een systeem voor gevels en daken dat, dankzij de minimale aanwezigheid van profielen, een maximum aan lichtinval biedt en daarenboven een onbeperkte creatieve vrijheid mogelijk maakt. Het systeem is verkrijgbaar in verschillende opties, waarbinnen nog tal van buitenafwerkingen mogelijk zijn. Alle combinaties van verticale en hellende vlakken en de integratie van alle types vleugels worden mogelijk dankzij een uitgebreid gamma.

Dit systeem voldoet aan alle eisen van de hedendaagse architectuur. Wat energie betreft biedt het verschillende varianten in isolatieniveaus. Het gebruik van driedubbel glas is met CW 50 eveneens mogelijk waardoor er in passief of lage-energiebouw perfect met dit systeem gewerkt kan worden.